Cool Stuff

FOTO | Cum arăta Jason Momoa când juca în serialul „Baywatch”, în anii '90. Nu o să-l recunoști!

Cariera lui Jason Momoa la Hollywood a început cu mult înainte de Game of Thrones, mai exact în anii '90.

Cariera lui Jason Momoa la Hollywood a început cu mult înainte de Game of Thrones, mai exact în anii '90. Se pare că celebrul actor din Aquaman și-a făcut debutul cinematografic în serialul „Baywatch”, în care a jucat alături de David Hasselhoff.

Pe vremea când juca în „Baywatch”, Jason Momoa arăta complet diferit, față de cum îl știm în prezent. Actorul avea părul scurt, nu avea barbă și nici tatuaje și nici nu părea un fan înrăit al mersului la sală.

Pe atunci, actorul avea 19 ani și a povestit că a fost nevoit să mintă pentru a obține rolul. Jason Momoa a dezvăluit într-un interviu pe Square Mile că la audiții le-a spus tuturor că a fost numit modelul anului în Hawaii și că avea experiență în modelling, de câțiva ani.

După finalizarea filmărilor, actorul a fost nevoit să păstreze în CV această experiență de model pentru a părea totul cât mai credibil.

A rămas totul pe hârtie. După ce am terminat cu Baywatch, cam asta era tot ce aveam în CV, așa că a trebuit să par mai credibil și am lăsat și partea cu modelling-ul”, a povestit Jason Momoa.

Deși actorul spune că schimbările au început să apară în cariera sa odată cu „Game of Thrones”, noi suntem siguri că și rolul lui Aquaman îi va deschide mai multe porți la Hollywood.

În perioada în care a jucat în serialul Baywatch, Jason Momoa a cunoscut-o pe actrița Simmone Mackinnon, cu care a avut o relație timp de șapte ani. Actorul plănuia să se căsătorească cu Simmone în 2006, însă în același an a cunoscut-o pe Lisa Bonet, fosta lui Lenny Kravitz, și planurile sale au fost date peste cap.

Jason s-a îndrăgostit de Lisa Bonet și a rupt logodna cu Simmone Mackinnon. La scurt timp, Lisa Bonet a rămas însărcinată și a născut în 2007. De atunci, Jason și Lisa formează un cuplu, iar în 2017 cei doi s-au căsătorit.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.