Royals

Thomas Markle scrie o carte despre copilăria fiicei lui, Meghan Markle

Fanii familiei regale au fost revoltați de anunțul făcut de Thomas Markle

Thomas Markle a anunțat că va scrie o carte despre copilăria lui Meghan Markle, lucru care i-a înfuriat pe fanii familiei regale. Între ducesa de Sussex și tatăl ei sunt în continuare tensiuni, mai ales după ce aceasta l-a rugat să nu mai acorde interviuri presei.

„Este despre anii frumoși alături de fiica mea și despre cele mai sincere amintiri pe care le avem împreună”, a declarat Thomas Markle.



Cuplul regal a întrerupt orice legătură cu tatăl lui Meghan, după ce acesta a acordat mai multe interviuri presei, având apariții atât în emisiunile de la radio, cât și la televiziune și în presa scrisă.

„Dacă vor vrea vreodată să discute cu mine, poate o să mă liniștesc. Dar între timp, nu voi deveni un călugăr într-o mănăstire, depunând un jurământ de tăcere. Nu pot să tac pentru că au deschis o mulțime de uși pentru un milion de oameni care-mi critică familia. Cel mai rău lucru este că nu am făcut nimic ca să merit acest tratament. Nu-mi pot tăia limba și să nu mai vorbesc niciodată”, a adăugat tatăl lui Meghan Markle.

FOTO: The Mirror, Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.