Kiss Music News

Adrian Sînă sărbătorește 20 de ani de carieră cu un show aniversar

Ținând cont că în 2019, Adrian Sînă împlinește 20 de carieră, artistul își așteaptă fanii la un concert aniversar, care va avea loc pe 1 februarie, la Hard Rock Cafe.

Adrian Sînă este unul dintre cei mai prolifici și de succes artiști și producători români. Cu peste 3,5 milioane de fani în toată lumea, piesele lansate de acesta atât solo, cât și sub numele Akcent, au depășit un miliard de vizualizări. Debutul său în muzică a avut loc în 1999, fiind unul dintre fondatorii Akcent, una dintre cele mai faimoase trupe din industria autohtonă.

Ținând cont că în 2019, Adrian Sînă împlinește 20 de carieră, artistul își așteaptă fanii la un concert aniversar, care va avea loc pe 1 februarie, la Hard Rock Cafe.

Trupa Akcent a devenit cunoscută odată cu single-ul „Ți-am Promis”, lansat în 2001, extras de pe albumul de debut - „În Culori", care a fost certificat cu discul de platină în mai puțin de o lună de la lansare.

Apoi, o serie de hituri locale lansate la scurt timp au propulsat Akcent la statutul de staruri, cucerind piața internațională odată cu lansarea single-ului „Kylie”, versiunea în limba engleză a piesei „Dragoste de închiriat”. „Kylie" a ajuns pe prima poziție în multe topuri din Europa, în țări precum Olanda și Franta, în timp ce urmatoare! le lansari, „That’s My Name”, „Stay With Me” și „My Passion” i-au consolidat proiectului poziția de star internațional.

Videoclipurile artistului au adunat peste un miliard de vizualizări, în timp ce mai multe single-uri au fost lansate fie ca single, fie incluse în diferite compilații ale unor case de discuri internaționale, printre care și Warner Music Group, Universal Music Group și Ministry of Sound.

Rita”, cea mai recentă lansare a trupei, pregătește terenul pentru #Akcent20, începutul anului 2019 însemnând celebrarea a 20 de ani de activitate a trupei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.