Hot On Kiss

Kiss FM este în continuare radioul numărul 1 din România! Cele mai tari momente din 2018!

Kiss FM este în continuare cel mai ascultat radio din România conform ultimului val de sondaje, iar mulțumirile noastre se duc și de această dată către voi!

Kiss FM este în continuare cel mai ascultat radio din România conform ultimului val de sondaje, iar mulțumirile noastre se duc și de această dată către voi, cea mai cool gașcă de oameni care iubesc muzica! Datorită vouă ne menținem pe cea mai înaltă poziție, iar împreună cu voi formăm cea mai mare comunitate on air și online!

Și ca să nu existe niciun fel de dubiu, vă lăsăm și datele oficiale:
Conform studiului de audiență realizat în perioada 27 august - 16 decembrie 2018 de IMAS- Marketing și Sondaje S.A. și MERCURY RESEARCH S.R.L, la nivel național Kiss FM este ascultat zilnic de 2.511.500 de persoane.

În 2018, am reușit să facem cele mai tari lucruri și asta datorită ascultătorilor noștri, care au fost alături de noi. Cu această ocazie ne-am gândit să facem o recapitulare a celor mai frumoase experiențe de anul trecut!

Din 2018 am dat startul proiectului „Kiss & Tell”! Ana Moga a plecat pe urmele artiștilor din România și a aflat cele mai tari lucruri de la ei. Colega noastră a vizitat casele cântăreților sau în studio-urile în care lucrează zi de zi și ne-a arătat cum e viața acestora, atunci când nu se află pe scenă.


În 2018 i-am cunoscut pe Edip și Albin Kackza, câștigătorii concursului „Fii DJ-ul nostru!”, care au mixat pe scena principală de la Neversea și Untold, alături de Partydul Kiss FM!

Anul trecut am făcut cele mai tari interviuri cu cei mai cool artiști! The Black Eyed Peas și Armin van Buuren au fost live pe Kiss FM și ne-au povestit cele mai interesante întâmplări din cariera lor, chiar înainte de a urca pe scena de la Untold. Lista de interviuri continuă cu nume importante, cum ar fi Parov Stelar, Kygo, John Newman și The Script. Toate interviurile pot fi urmărite în continuare pe canalul nostru de YouTube.

În 2018, la Kiss FM au venit cei mai cool invitați și am avut parte de cele mai tari live-uri. Ne-am revăzut cu 3 Sud Est, Cleopatra Stratan, Dan Bălan, Jo, Randi, Inna, Feli și mulți alții! La matinal, am ascultat piese live în premieră, coveruri și cele mai amuzante dezvăluiri.



Anul trecut, Kiss FM a fost partener la cele mai mari festivaluri din România, dar a avut pe listă și cele mai cool show-uri de stand-up comedy, cu cei mai tari headlineri: Teo, Vio și Costel! Tradiția continuă și în 2019, așa că stai cu urechile pe radio, pentru că urmează o serie de evenimente, de la care nu trebuie să lipsești!

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.