Kiss Music News

Mary Austin, muza lui Freddie Mercury, răsplătită după succesul filmului „Bohemian Rapsody”

Freddie Mercury probabil nu ar fi scris piesa „Love of My Life” dacă nu ar fi existat Mary Austin

Mary Austin, fosta logodnică și iubirea vieții lui Freddie Mercury, va primi 40 de milioane de lire sterline după succesul înregistrat de filmul „Bohemian Rhapsody”.

Freddie Mercury a scris piesa „Love of My Life” pentru Mary, iar probabil aceasta nu ar fi existat dacă nu ar fi cunoscut-o pe muza sa. Mary Austin locuiește acum în casa artistului din Londra, în valoare de 20 de milioane de lire sterline. Pe lângă casa în care locuiește Mary, Freddie i-a mai lăsat logodnicei sale și întreaga avere de 75 de milioane de lire sterline.



Filmul despre viața cântărețului a strâns aproape 600 de milioane de lire sterline. „Bohemian Rhapsody” a obținut la Globurile de Aur premiul pentru cel mai bun film la categoria dramă, iar pelicula i-a adus primul Glob de Aur din carieră lui Rami Malek, cel care l-a interpretat pe Freddie Mercury.





Freddie Mercury și Mary Austin s-au cunoscut în 1969, când ea avea 19 ani și era studentă la arte, iar el nu devenise încă celebru. În 1973, artistul a cerut-o în căsătorie, dar cei doi nu au ajuns niciodată la altar, deoarece solistul i-a mărturisit că era homosexual.



FOTO: Mirror

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.