Cool Stuff

VIDEO | Așa antrenament n-ai mai văzut! Iată cum se menține în formă Chris Hemsworth!

Chris Hemsworth este unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, însă pentru a arăta atât de bine, starul se antrenează zi de zi.

Chris Hemsworth este unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, însă pentru a arăta atât de bine, starul se antrenează zi de zi. Pentru a avea un fizic de invidiat, trebuie să depui puțin efort, iar exercițiile de workout ale lui Chris Hemsworth par a fi destul de epuizante.

Actorul australian a postat zilele trecute un clip pe Instagram, în care le-a arătat fanilor cum se antrenează zi de zi. Se pare că exercițiile sale sunt inspirate din comportamentul animalelor, acesta imitând cangurii, maimuțele și mersul reptilelor.

Antrenorul lui Chris a oferit un interviu pentru Today Extra, în care a povestit cum reușește actorul să arate atât de bine. Conform declarației, într-o zi de antrenament, Chris face 20 de squat-uri și 20 de flotări pe oră, timp de 10 ore. Antrenorul Luke Zocchi este deja cunoscut la Hollywood, iar pe lista clienților săi se află și actorii Chris Pratt și Cate Blanchett.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.