Cool Stuff

Reuniune „The Vampire Diaries”, la ziua de naștere a actriței Nina Dobrev. Iată cine a venit!

Nina Dobrev și-a invitat foștii colegi din The Vampire Diaries la ziua ei de naștere!

Nina Dobrev a împlinit 30 de ani și a decis să-și celebreze ziua de naștere cu o petrecere tematică, inspirată din festivalul Coachella. Actrița și-a invitat toate prietenele la petrecerea sa aniversară, unde au fost prezenți și foștii săi colegi din serialul „The Vampire Diaries”.

Kayla Ewell, cea care a jucat-o pe Vicki Donovan în „Jurnalele Vampirilor,” a fost pe lista invitați și a publicat o mulțime de fotografii de la eveniment.

Femeia asta minunată a împlinit 30 de ani!! Am fost colege de cameră, cele mai bune prietene și vom fi mereu cele mai trăznite, așa că mă bucur că am parte de așa ceva în viața mea. Când Nina te roagă să te îmbraci ca și când te duci la Coachella, trebuie să duci totul la un alt nivel!”, a dezvăluit Kayla.

Candice King, cea care a interpretat-o pe Caroline Forbes a fost de asemenea invitată la petrecere, unde s-a fotografiat cu Nina și Kayla.

Danielle Campbell, din serialul The Originals, și Michael Trevino au fost și ei prezenți la eveniment, fiind surprinși în câteva fotografii.

Paul Wesley și Ian Somerhalder au lipsit de la aniversarea Ninei, însă suntem siguri că au primit și ei o invitație, ținând că toți trei au rămas buni prieteni.

Atmosfera a fost chiar ca una de festival, headlinerul petrecerii fiind celebrul DJ, Zedd, cunoscut pentru colaborările sale cu Liam Payne, Maren Morris și Selena Gomez.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.