Cool Stuff

FOTO | Rami Malek şi-a ținut ascuns fratele geamăn până la Globurile de Aur

Rami Malek a povestit într-un interviu cum s-a prezentat în locul fratelui său la facultate

Rami Malek, cel care îl interpretează pe legendarul Freddie Mercury în filmul „Bohemian Rhapsody", are un frate geaman identic. Fratele lui Rami se numește Sami și este profesor.

Rami Malek a primit de curând Globul de Aur pentru „cel mai bun actor într-o dramă”, pentru rolul din „Bohemian Rhapsody”, iar în acea seară specială l-a avut alături pe fratele său geamăn, alături de care s-a lăsat fotografiat.

Cei doi s-au pozat împreună la petrecerea organizată după acordarea premiilor, iar asemănările dintre ei sunt foarte mari.



Invitat la emisiunea lui Jimmy Kimmel, Rami Malek a confirmat că el și Sami sunt gemeni identici și că în copilarie semănau mult mai bine. În plus, actorul a spus și o mică poveste din facultate.

„M-a sunat într-o zi și m-a întrebat dacă știu vreun monolog dintr-o tragedie grecească. I-am zis că da, normal, asta am studiat patru ani de zile. Mi-a zis: Fii atent, am nevoie să vii la mine la facultate și să ții un monolog pentru un curs. Altfel, îl pic". a spus Rami. 

Rami Malek a povestit că s-a prezentat în fața cadrului didactic și colegilor și a ținut monologul care i-a ridicat pe toți în picioare. Pentru a nu-i provoca probleme geamănului său, Rami a plecat cu prima ocazie de la facultate și a ținut secretă povestea.



FOTO: Popsugar

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.