Kiss Music News

Cleopatra Stratan spune „Adio” în cel mai nou clip al său

Ascultă pe Kiss FM noua piesă a Cleopatrei Stratan

Cleopatra Stratan începe anul cu o nouă piesă! După ce a colaborat în decembrie cu Edward Sanda pentru „Cozonac", tânăra artistă trăiește prima dragoste în cel mai nou clip al său și lansează „Adio".

Piesa este compusă de Theea Miculescu, Marius Moga, Florian Rus și produsă în studiourile DeMoga Music. Pentru videoclip, Cleopatra a colaborat din nou cu Roman Burlaca, regizorul din spatele clipului „Te las cu inima". O poveste cinematografică, „Adio" pune în scenă sfârșitul primei iubiri – o dragoste pură, în care fiecare moment este plin de emoție.

„Roman Burlaca semnează și de data asta acest videoclip și îi mulțumesc din suflet pentru ce a realizat! Am filmat în jur de 18 ore la Palatul Feroviarelor din Chișinău. A fost foarte interesant: ținute noi, alt look, altă poveste, altă perspectivă, cadre noi și emoții diferite! Am colaborat foarte bine cu Alexandr Burjua, băiatul din clip, care este un dansator foarte talentat. Fetele care au participat îmi sunt prietene, ne-am înțeles foarte bine de la început și încă ținem legătura. Sper foarte mult să vă placă. «Adio» este o piesă în care s-ar putea regăsi oricine", mărturisește Cleopatra.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.