Kiss Music News

Uite cine va fi gazda premiilor Grammy 2019

Premiile Grammy vor avea loc pe 10 februarie

Alicia Keys va prezenta premiile Grammy 2019, care vor avea loc pe 10 februarie. Artista va fi gazda oficială a celei de-a 61-a ediție a galei Grammy. Alicia Keys a făcut marele anunț pe canalul său de YouTube, unde a postat un filmuleț.

„Ştiu ce înseamnă să fii pe acea scenă şi ştiu cum este să fii mândru de munca pe care ai depus-o şi să fii recunoscut pentru asta. Şi mă simt recunoscătoare să fiu capabilă să aduc acea lumină şi acea energie", a spus Alicia în clipul video.



Gala premiilor Grammy va avea loc pe 10 februarie, la Stamples Center din Los Angeles.

În 2001, Alicia Keys a lansat primul ei album, „Songs in A Minor”, care a avut un succes uriaș. Albumul a inclus piesa „Fallin'”, care a înregistrat vânzări de peste 12 milioane de copii pe plan mondial şi i-a adus artistei americane cu cinci premii Grammy.

De atunci, Alicia Keys a lansat și alte albume, cum ar fi „The Diary of Alicia Keys” (2003), „As I Am” (2007), „The Element of Freedom” (2009) şi „Girl on Fire” (2012) și „Here” (2016)

De-a lungul anilor, albumele cântăreţei s-au vândut în peste 40 de milioane de copii pe plan mondial şi au fost recompensate cu 15 premii Grammy.

FOTO, VIDEO: Instagram, Youtube

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.