Cool Stuff

Sebastian Stan a fost invitat în emisiunea celebrului James Corden. Iată ce a dezvăluit actorul român despre filmul Avengers!

Sebastian Stan a fost invitat în emisiunea lui James Corden, unde a vorbit despre viitorul film din seria Avengers.

Sebastian Stan a fost invitat în emisiunea lui James Corden, unde a vorbit despre viitorul film din seria Avengers, alături de Cobie Smulders. Deși toată lumea se aștepta să afle lucruri noi despre film, actorul român a încercat să evite orice fel de spoiler, pentru că acest lucru i-ar putea afecta cariera pe viitor.

Văzând că nu reușește să obțină niciun fel de informație, James Corden a venit cu propria sa teorie, spunând că personajele care s-au dezintegrat, vor reveni în film, în timp ce supereroii care au supraviețuit în „Avengers: Infinity War” se vor transforma în pulbere. Din păcate, Sebastian Stan nu a avut nicio reacție care l-ar fi putut da de gol, așa că James Corden a venit cu o nouă provocare.

Prezentatorul i-a întrebat pe cei doi actori pe cine urăsc cel mai mult din universul MCU, iar răspunsul lui Sebastian Stan a fost scurt și la obiect. Se pare că actorul român ar avea o problemă cu Tom Holland, tânărul care îl interpretează pe Spider Man. Suntem siguri că răspunsul a fost de fapt o glumă, însă cine știe,  poate între cei doi chiar există o rivalitate!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.