Kiss Music News

Cinci detalii pe care nu le poți rata în noul videoclip al Arianei Grande, „7 rings”

Uite cinci detalii din cel mai nou videoclip al Arianei Grande, pe care sigur le-ai ratat!

ROZ! Cuvântul care descrie cel mai nou videoclip al Arianei Grande, „7 rings”. Starul pop a început anul 2019 în forță și a lansat piesa, alături de un videoclip colorat în care apare în mai multe ipostaze sexy.

La fel ca și în videoclipul piesei „Thank You, Next”, Ariana Grande ne prezintă câteva detalii pe care nu ar trebui să le ratăm. Iată câteva dintre ele:

1. Intro-ul piesei „Thank You, Next”



Fanii adevărați ai artistei au remarcat cu siguranță că intro-ul piesei „Thank You, Next”, este de fapt începutul melodiei „7 Rings”. Se pare că Ariana Grande le dădea fanilor indicii despre următoarea ei piesă, care era chiar sub nasul lor!

2. Prietenele ei

Șase dintre prietenele Arianei Grande și-au făcut apariția în videoclipul artistei și tot ele sunt norocoasele care au primit câte un inel de diamant din partea starului. În decembrie, Ariana a postat pe Twitter un mesaj în care povestea cum a luat naștere piesa. Prietenele ei au dus-o la Tiffany, unde au băut „prea multă șampanie”, iar Ariana le-a cumpărat tuturor prietenelor ei inele cu diamant. Artista a mai povestit că în drum spre studio, Njomza, una dintre prietenele ei i-a spus că întâmplarea asta ar trebui să o transforme într-o piesă.

3. Una dintre cele mai bune prietene ale lui Mac Miller apare în videoclip



Njomza era una dintre cele mai apropiate prietene ale rapperului Mac Miller, fostul iubit al Arianei Grande. Njomza și Mac Miller au colaborat în trecut, iar artista a cântat și la unul dintre concertele tribut dedicate lui Mac.

4. Cel mai bun prieten al unei fete


Câinele Arianei Grande, Toulouse a apărut și el în clipul video al artistei, și nu datorită faptului că a primit un inel, ci pentru simplul fapt că „nu a vrut să plece” de pe platourile de filmare.

5. Look-ul Arianei Grande



După ce a fost roșcată un timp, Ariana Grande a fost nevoită să poarte extensii pentru ca părul ei să se repare. Starul pop a adoptat rapid coafura „coadă de cal”, iar în piesă se regăsesc câteva versuri legate de look-ul ei.

„Îți place părul meu? Mersi, abia l-am cumpărat”

FOTO: E!News

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.