Royals

Un nou divorț în familia regală? Încă o căsnicie eșuată pentru Prințul Charles!

Se pare că Prințul Charles nu este cel mai norocos bărbat când vine vorba de căsnicii.

Se pare că Prințul Charles nu este cel mai norocos bărbat când vine vorba de căsnicii. Conform unei surse apropiate familiei regale, viitorul rege al Marii Britanii ar fi divorțat de Camilla Parker Bowles, însă deocamdată casa regală dorește să mențină secret acest lucru.

Până acum, marile publicații din Marea Britanie nu au dezbătut acest subiect și l-au tratat ca pe un simplu zvon, însă anumite ziare nu au ignorat deloc această informație.

Un angajat al familiei regale a declarat că Prințul s-ar fi săturat de probleme pe care le are cu Camila și s-ar fi sfătuit cu avocata Fiona Shackleton, care l-a ajutat și în divorțul de Prințesa Diana.

În timp ce toată lumea este obsedată de rivalitatea dintre Kate și Meghan și DE relația dintre William și Harry, se pare că în interiorul palatului se află un scandal mult mai mare”, a dezvăluit un angajat.   

Mulți cred că Prințul Charles și Camilla își vor anunța divorțul în curând.  Aceștia ar fi semnat deja actele, iar în ultimele luni au fost surprinși din ce în ce mai rar împreună. Totuși, Camilla a participat la cea de-a 70-a aniversare a Prințului Charles, însă zvonurile spun că regina ar fi obligat-o să vină, pentru a evita speculațiile.

Se pare că Prințul Charles și Camilla ar fi folosit o fotografie mai veche pentru felicitările de Crăciun, de pe vremea când totul mergea bine în căsnicia lor. Deși în public cei doi au fost mereu cu zâmbetul pe buze, aceștia au evitat în ultima perioadă să mai participe la evenimente împreună. Camilla nu a venit la nunta Prințesei Eugenie și nu a participat nici la întâlnirile festive cu Regina, din ultimele luni.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.