Kiss Music News

Cine sunt artiștii care vor cânta la gala premiilor Grammy 2019

Uite cine va lua cu asalt scena premiilor Grammy 2019!

Recording Academy a anunțat primii artiști care vor cânta anul acesta la gala premiilor Grammy. Camila Cabello, Cardi B, Dan+Shay, Post Malone, Shawn Mendes, Janelle Monáe și Kacey Musgraves sunt cei care vor urca pe scena galei Grammy 2019, care va avea loc pe 10 februarie și va fi prezentată de cântăreața Alicia Keys.

Camila Cabello a primit două nominalizări la cea de-a 61-a ediție a premiilor Grammy la categoriile „Best Pop Solo Performance” pentru piesa „Havana” și „Best Pop Vocal Album” pentru albumul ei de debut, „Camila”.

Cardi B are cinci nominalizări anul acesta, la categoriile „Record Of The Year” pentru „I Like It”, „Album Of The Year” și „Best Rap Album” pentru albumul ei de debut „Invasion Of Privacy”, „Best Duo/Group Performance” cu Maroon 5 pentru piesa „Girls Like You”, dar și „Best Rap Performance” pentru melodia „Be Careful”.

Pentru prima oară nominalizați la Grammy, Dan +Shay concurează pentru categoria „Best Country Duo/Group Performance” pentru piesa „Tequila”, în timp ce Post Malone a primit patru nominalizări „Record of The Year” și „Best Rap/Sung Performance” pentru „Rockstar” cu 21 Savage, „Album Of The Year” pentru „Beerbongs&Bentleys” și „Best Solo Performance” pentru „Better Now”.

Shawn Mendes își face debutul pe scena premiilor Grammy și este nominalizat pentru „Song Of The Year” cu piesa „Im My Blood” și „Best Pop Vocal Album”, pentru „Shawn Mendes”.

Janelle Monáe este și ea nominalizată la două categorii, „Album Of The Year” pentru „Dirty Computer” și „Best Music Video” pentru „PYNK”.

De două ori câștigătoare la premiile Grammy, Kacey Musgraves a primit patru nominalizări, „Album of The Year” și „Best Country Album” pentru „Golden Hour”, „Best Country Solo Performance” pentru „Butterflies” și „Best Country Song” pentru „Space Cowboy”.


FOTO: Instagram



Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.