Kiss Music News

Dan Bălan, în juriul unui concurs celebru. Iată unde a răsunat hitul „Dragostea din tei”!

Dan Bălan face parte din juriul unui concurs de peste hotare! Ce zici de asta?

Dan Bălan face parte acum din echipa de antrenori a concursului „Vocea Ucrainei”, fiind de altfel primul star de talie internațională, care se alătură juriului. Cântărețul a primit oferta în septembrie anul trecut și se pare acceptat-o, ținând cont că pe 20 ianuarie a fost difuzată deja prima emisiune.  În deschiderea show-ului, cei patru antrenori au cântat celebrul hit „Dragostea din tei”, iar momentul a fost unul minunat.

M-am simțit foarte bine la filmări! Am avut parte de o primire foarte călduroasă din partea întregii echipe. Potap, Monatik, Tina Karoli sunt minunați! Deși în emisiune se vorbește doar limba ucraineană, pentru că așa prevede legislația de acolo, ei m-au ajutat să mă încadrez, fiindcă au simțit că mi-a fost destul de greu la început. Mă refer la prima zi de filmări. După asta, mi-am format stilul meu și totul a devenit mai simplu.” a declarat artistul pentru Afisha.md

Dan Bălan, fondatorul trupei O-zone, este autorul și producătorul piesei „Dragostea din tei”, care a avut un succes imens în peste 30 de țări, fiind vândută în mai mult de 12 milioane de copii, la nivel internațional.

Anul trecut, Dan Bălan a lansat piesa latino „Allegro Ventigo”, al cărei videoclip a înregistrat până acum aproape 60 de milioane de vizualizări pe YouTube. Succesul piesei a fost vizibil și în topurile muzicale, aceasta ocupând urcând destul de mult în Kiss Top 40, în 2018.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.