Kiss Music News

Luis Fonsi schimbă registrul și lansează balada „Sola”

Ascultă pe Kiss FM noua piesă a lui Luis Fonsi

Luis Fonsi, câștigătorul a cinci premii Latin Grammy și creatorul hit-ului „Despacito", lansează un nou single, „Sola", o baladă emoționantă, cu o structură și un ritm opuse muzicii lansate în ultima perioadă de artistul portorican.

Prin intermediul piesei „Sola", care este disponibilă în două variante (engleză și spaniolă), Fonsi încercă o întoarcere la rădăcini, dorind să demonstreze lumii ca nu este doar un creator de hit-uri, ci și un adevărat povestitor. Single-ul „Sola" este un material sensibil și onest, care urmărește narațiunea unei povești de dragoste complicate, o iubire alimentată de speranța și susținută prin puterea imaginației.

Fonsi este una dintre cele mai prezente figuri din peisajul muzical actual, reușind să aducă genului latino cel mai înalt grad de recunoaștere și prestigiu la nivel internațional. Cu hit-uri precum „Echame La Culpa" ft. Demi Lovato (care a fost #1 în 59 de tari), „Calypso" ft. Stefflon Don și „Imposible" ft. Ozuna (cel mai recent single al său) este doar o chestiune de timp până când Luis Fonsi va lua cu asalt toate clasamentele muzicale.



Hit-ul „Despacito" a făcut furori și a reusit să stabilească o serie de recorduri greu de egalat, recunoscute și de Guinness World Records.



Duetul cu Daddy Yankee, „Despacito", s-a menținut pe primele locuri în topurile internaționale Billboard „Hot Latin Song" pentru 56 de săptămâni consecutiv, reușind să depășească recordul pentru cele mai multe săptămâni petrecute pe locul 1 și cea mai îndelungată prezență în topurile Billboard.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.