Cool Stuff

Dacă Hugh Jackman ar fi fost femeie, ar fi semănat izbitor cu Blake Lively! Oare ce spune Ryan Reynolds?

Iată ce au în comun Blake Lively și Hugh Jackman! Chiar și Ryan Reynolds a observat!

Hugh Jackman și Ryan Reynolds sunt foarte buni prieteni, iar asta se observă foarte ușor, ținând cont că cei doi au apărut împreună și în fotografiile de Crăciun. Dar te-ai întrebat vreodată dacă nu cumva Ryan este așa de apropiat de Hugh, pentru că acesta seamănă de fapt cu soția sa, Blake Lively?

Cei de la Buzznet au distribuit câteva portrete cu actori celebri de la Hollywood și cu versiunile lor feminine, iar dacă Hugh Jackman ar fi avut o soră geamănă, aceasta ar fi semănat cu Blake Lively.

Fanii celor doi actori nu s-au putut abține și au făcut câteva glume pe seama acestei asemănări , iar Ryan a fost de acord cu ei.

Nici măcar nu pot să văd asta. Mulțumesc!”, a spus Ryan Reynolds pe Twitter.

În ultima perioadă, Hugh Jackman și Ryan Reynolds s-au tot tachinat pe rețelele sociale, iar în unele postări au inclus-o și pe Blake Lively, care s-a amuzat pe seama celor doi. Se pare că toate disputele din mediul online, ar fi pornit de la faptul că Hugh Jackman nu vrea ca Wolverine să apară într-un film alături de Deadpool, deși Ryan Reynolds insistă ca acest lucru să devină realitate.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.