Cool Stuff

VIDEO | Zac Efron, în cel mai înfricoșător rol de până acum. Ai urmărit trailerul noului său film?

Zac Efron își surprinde fanii cu cel mai înfricoșător rol de până acum!

Zac Efron își surprinde fanii cu cel mai înfricoșător rol de până acum. Actorul din High School Musical revine pe marile ecrane în rolul celebrului criminal în serie, Ted Bundy, în filmul „Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile”. Trailerul filmului a avut premiera în acest weekend la Festivalul Sundance, iar primele secvențe ni-l prezintă pe Zac Efron cu un look desprins din anii '70.

Filmul este regizat de Joe Berlinger, cel care a regizat și documentarul „Conversations with a Killer: The Ted Bundy Tapes”, care a fost lansat de curând pe Netflix.

Primul trailer prezintă încercarea lui Ted Bundy de a o manipula pe iubita lui, Elizabeth Kloepfer, care este confuză în privința crimelor făcute de partenerul ei.

Regizorul Berlinger a declarat că filmul nu va glorifica faptele lui Bundy, ci mai degrabă va prezenta crimele sale din două perspective.  Deși filmul îl are în centrul acțiunii pe Zac Efron, totul va fi povestit din perspectiva lui Elizabeth Kloepfer, jucată de Lily Collins.

În documentarul de pe Netflix, se poate observa că Ted Bundy era un bărbat inteligent, politicos și fermecător, care zâmbea mereu în fața camerelor. Între timp, cei care au văzut trailerul filmului cu Zac Efron, sunt de părere că regizorul l-a transformat pe Ted Bundy într-un tip prea drăguț, familist, iar atmosfera jovială din film nu se potrivește cu atitudinea unui criminal în serie.

Ted Bundy a fost executat în 1989, în Florida, iar înainte de a muri, acesta a dezvăluit că a făcut 30 de crime, în perioada 1974-1978. Totuși, oamenii legii sunt de părere că acesta ar fi avut un număr mult mai mare de victime.

Acum, regizorul Joe Berlinger se asigură că povestea acestui criminal nu va fi uitată, și lansează un documentar despre viața sa, dar și un film dramatic, care va avea premiera anul acesta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.