Kiss Music News

Rita Ora a pus ochii pe fiul cel mare al soților Beckham! Ce spune Victoria Beckham despre cei doi

Victoria și David Beckham nu au fost deloc încântați de idila fiului lor cu Rita Ora

Presa din străinătate scrie că fiul cel mare al soților Beckham, Brooklyn Beckham și cântăreața Rita Ora ar fi avut o relație de scurtă durată în 2017, însă Victoria și David s-au opus relației, pentru că fiul lor avea doar 18 ani, iar artista 26.

Potrivit Daily Mail, Brooklyn o urmărea pe Rita Ora și încerca să ia mereu legătura cu prietenii și familia ei, însă artista a insistat să rămână doar prieteni. Victoria Beckham a fost cea care s-a opus cu tărie relației amoroase dintre cei doi, dar Brooklyn și Rita au continuat să se vadă pe ascuns.



David și Victoria au fost de acord că cei doi nu au ce căuta împreună și au spus foarte clar că nu acceptă relația dintre ei”, a declarat o sursă apropiată familiei Beckham.

De-a lungul anilor Brooklyn Bechkam a avut mai multe iubite celebre, printre care și actrița Chloe Moretz. Fiul cel mare al soților Beckham și Chloe Moretz s-au întâlnit în 2014 la Paris Fashion Week, iar în 2016 și-au oficializat relația cu o serie de fotografii pe rețelele sociale. Însă, în 2017 cei doi au decis să se despartă, Brooklyn fiind „cuplat” de presă cu actrița și cântăreața americană Madison Beer.



În prezent, Brooklyn Bechkam are o relație cu Hana Cross, în vârstă de 19 ani. Se pare că Victoria Beckham este de acord cu noua iubită a fiului ei, din moment ce designerul i-a trimis Hanei câteva haine din noua ei colecție în colaborare cu Reebok.

FOTO: Instagram, BBC

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.