Cool Stuff

Tinder a dezvăluit care sunt cei mai apreciați utilizatori! Iată cine a primit de cele mai multe ori „Swipe Right”

Cei de la Tinder au publicat o parte dintre fotografiile celor mai apreciați utilizatori, iar în mod surprinzător, aceștia nu sunt modele și nici nu sunt celebrități.

Cei de la Tinder au publicat o parte dintre fotografiile celor mai apreciați utilizatori, iar în mod surprinzător, aceștia nu sunt modele și nici nu sunt celebrități. Dimpotrivă, este vorba despre o listă de 30 de persoane, care au învățat cum funcționează aplicația și cum pot să atragă mai ușor atenția unor potențiali parteneri.

Tinerii au oferit niște interviuri pentru Cosmopolitan, unde au dezvăluit o parte dintre trucurile lor, care te pot ajuta și pe tine să-ți găsești marea iubire.

Aceștia au spus că folosesc fotografii care le surprind adevărata personalitate și interesele. Iar de preferat, prima fotografie este una decentă și simpatică. În plus, tinerii au declarat că în general preferă să dea „swipe right” persoanelor interesante, și nu neapărat celor care arată foarte bine.  

De asemenea, utilizatorii au dezvăluit că în general evită profilurile în care persoanele apar topless, sau au prea multe selfie-uri. Așa că acum știi ce ai de făcut cu profilul tău de Tinder!

Iată mai jos câțiva dintre cei mai apreciați utilizatori de pe Tinder!

Peter Kurth

Emily Jones

Brian Shinners

John Ellen

Pablo

Lauren Mahon

Emily Brown

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.