Cool Stuff

Jason Momoa în „Fast and Furious”? Ce spune The Rock despre asta!

Jason Momoa ar putea fi noul star din „Fast & Furious”, conform noilor declarații făcute de Dwayne Johnson.

Jason Momoa ar putea fi noul star din „Fast & Furious”,  conform noilor declarații făcute de Dwayne Johnson. The Rock a spus pe Instagram că s-a chinuit mult pentru a-l aduce pe Momoa în spin off-ul Fast & Furious – „Hobbs & Shaw”, care va avea premiera în 2019.

Am muncit mult... am vrut să-l aduc pe Momoa ca să-l joace pe fratele meu în acest film”, a spus Johnson. „Omul ăsta are programul prea încărcat!”, a adăugat The Rock.

Până la urmă, rolul a fost obținut de Roman Reigns, care este de asemenea luptător de wrestling, ca și Dwayne Johnson.

Roman Reigns îl va juca pe fratele meu în universul Fast & Furious! Sunt foarte mândru de efortul lui și de modul în care s-a dedicat acestui film, ținând cont că este pentru prima dată când face acest lucru”, a spus The Rock.

Dwayne Johnson a făcut referire prin declarația sa la problemele de sănătate ale lui Reigns, care a dezvăluit în octombrie că va lua o pauză de la lupte, fiind bolnav de leucemie.

Totuși, The Rock a dat de înțeles că Momoa are un rol asigurat în viitorul film „Fast & Furious”. Acest lucru ar fi cu siguranță un încă un boom în cariera lui Momoa, ținând cont că în ultima perioadă acesta a fost pe val la Hollywood. Actorul  a dat lovitura în 2018 cu filmul „Aquaman”, care a avut încasări de un miliard de dolari, la nivel mondial, fiind de altfel cel mai de succes film dintre toate producțiile DC.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.