Cool Stuff

Un actor canadian din filmul „Oh, Ramona” a citit cartea lui Andrei Ciobanu, cu Google Translate

Comedia „Oh, Ramona” va avea premiera pe 14 februarie în cinematografele din România!

Comedia „Oh, Ramona” va avea premiera pe 14 februarie în cinematografele din România, iar tu vei avea ocazia de a vedea pe marile ecrane o serie de actori tineri, care te vor surprinde cu siguranță. Printre cei care joacă în comedie, se află și un tânăr din Canada, despre care Andrei a povestit o mulțime de lucruri tari!

Băiatul care îl joacă pe Silviu, este un tip din Canada, pe nume Leonard Boudreau. Este nebun! Omul a citit cartea ”Suge-o Ramona”, cu Google Translate. Cartea are 500 de pagini! A găsit-o pe net la vremea aceea. Chiar mi-a spus ce faze i-au plăcut, iar la casting știa deja câteva expresii în română”, a povestit Andrei.

Pe lângă asta, Leonard a făcut o pasiune și pentru trupa O-Zone și a învățat una dintre piesele celebre ale formației.

A mai fost o chestie tare! La probe era scena în care Andrei o cunoaște pe Anemona, iar pe fundal se aude piesa „Oriunde ai fi” de la O-Zone . Ei bine, băiatul asta a învățat piesa de la O-zone și ne-a cântat-o!”, a dezvăluit Andrei.î

Leonard Boudreau s-a născut în 1999, în Cuba, a locuit în Canada, iar acum s-a mutat în Los Angeles pentru a studia actoria. Tânărul a fost pasionat încă din copilărie de fotbal și a jucat în mai multe echipe, însă a fost nevoit să renunțe la sport, pentru a nu se accidenta, lucru care i-ar fi putut afecta cariera actoricească. 

În comedia „Oh, Ramona”, Leonard îl interpretează pe Silviu, despre care a povestit următorul lucru: „Cred că e un baiat bun în sinea lui, dar ii place să se dea mare, să arate ca e cel mai tare. E un “cocalar”, cuvântul meu preferat din romănă. Cât despre similarități, povestea lui mi s-a întâmplat și mie în realitate. Fosta iubită a prietenului meu a început să se dea la mine. În prima fază i-am zis că nu e ok, dar apoi am vorbit cu prietenul meu despre asta și nu a avut o problemă sa fim împreună.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.