Kiss Music News

Motivul pentru care Sam Smith și-a ascuns statueta Oscar

Ce a declarat Sam Smith despre premiul câștigat în 2016!

Sam Smith a câștigat în 2016 premiul Oscar pentru „cea mai originală melodie” cu piesa „Writing's On The Wall”, din filmul „Spectre”, iar de curând a declarat că obișnuia să-și țină ascunsă statueta Oscar pentru că îl făcea să se simtă inconfortabil.

Sam Smith a fost criticat pentru reprezentația sa de pe scena premiilor Oscar, dar și pentru faptul că a sugerat că a fost prima persoană gay, care a câștigat o statuetă Oscar. După ceremonie, artistul a descris momentul ca fiind: „cel mai oribil moment din viața mea




Obișnuiam să o ascund și să nu mă uit la ea, pentru că mă făcea să mă simt inconfortabil, dar acum am scos-o la suprafață și încerc să mă obișnuiesc cu ea”, a declarat Sam Smith despre statueta Oscar.

Artistul în vârstă de 26 de ani a recunoscut că procesul de creere al piesei fost un adevărat stres și a descris experiența ca fiind una brutală.



Tot Sam Smith a pus capăt zvonurile conform cărora o dată ce va împlini vârsta de 30 de ani, nu va mai cânta.

Am mai spus asta și în trecut, dar nu mă voi opri din cântat. Cred că atunci când voi avea 45 de ani mi-ar plăcea să am copii și să mă mut undeva departe și să-mi deschid o florărie și să mă prefac că nu s-a întâmplat nimic niciodată”, a completat Sam Smith.

FOTO: New York Times 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.