Kiss Music News

Un nou cuplu în showbiz - Liam Payne și Naomi Campbell? Iată ce diferență de vârstă este între cei doi!

Liam Payne a uitat-o deja pe Cheryl? Se pare că tânărul artist este deja în căutarea unei iubite și a pus ochii pe celebrul supermodel Naomi Campbell.

Liam Payne a uitat-o deja pe Cheryl? Se pare că tânărul artist este deja în căutarea unei iubite și a pus ochii pe celebrul supermodel Naomi Campbell,  care este mai mare decât el cu 23 de ani. Primele zvonuri au apărut după ce aceștia au flirtat pe rețelele de socializare. Liam Payne i-ar fi lăsat un comentariu lui Naomi pe Instagram,  spunându-i că este perfectă, în timp ce modelul l-a descris pe artist ca fiind „un suflet bun”.

După aceste replici, Naomi și Liam au fost surprinși luând cina împreună, într-un restaurant din Londra. Paparazzi au încercat să îi fotografieze pe cei doi împreună, însă aceștia au păstrat distanța la ieșirea din restaurant.

Să fi fost vorba de o cină romantică, sau Naomi și Liam sunt doar foarte buni prieteni?

Liam Payne și Cheryl au fost împreună din 2016 până în  2018 și au împreună un fiu, pe nume Bear. Cei doi și-au anunțat despărțirea anul trecut, în august, iar de atunci niciunul dintre ei nu a confirmat că ar avea o relație cu altcineva.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.