Cool Stuff

Ashton Kutcher și-a făcut public numărul de telefon pentru a avea „o conexiune reală cu oameni reali”

Iată care este numărul de telefon unde îi poți da mesaje lui Ashton Kutcher!

Ashton Kutcher a luat prin surprindere rețelele sociale, după ce și-a făcut public numărul de telefon. Actorul a spus că a făcut acest lucru pentru că îi este dor să aibă „o conexiune reală cu oameni reali”.

Mi-e dor să am o conexiune reală cu oameni reali. Comunitatea mea, de acum încolo îmi puteți scrie. Nu voi putea răspunde fiecăruia, dar măcar putem fi reali unul cu celălalt și vă pot împărtăși ce mi se mai întâmplă. +1 (319) 519-0576 este numărul meu”, a scris Ashton.



Fanii au fost extaziați, dar și sceptici în acelasi timp. Mulți dintre ei au încercat să-i scrie actorului pentru a afla dacă numărul este real. Cei care i-au scris lui Ashton au primit un mesaj automat în care au fost anunțați că mesajul lor a fost primit.

Hey, sunt Ashton. Acesta este un mesaj automat pentru a te anunța că ți-am primit mesajul, restul vor fi din partea mea.

Printre vedetele care și-au făcut numărul de telefon public se numără și Dakota Johnson. care a făcut acest lucru pentru o cauză nobilă. Pe de altă parte, Chrissy Teigen și-a trecut din greșeală numărul de telefon public, în cartea sa de bucate, „Cravings”.

FOTO: Tenor 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.