Cool Stuff

Regizorii Tarantino și Scorsese revin pe marile ecrane. Uite care sunt cele mai așteptate filme ale anului 2019!

Iată ce filme vom putea urmări anul acesta în cinematografe!

2019 pare să fie un an bun pentru industria cinematografică, pentru că anul acesta se vor lansa unele dintre cele mai așteptate producții. Un remake al filmului „The Lion King“, un nou film în regia lui Quentin Tarantino și Martin Scorsese cu un film pe platforma Netflix, sunt doar câteva dintre surprizele de anul acesta.

1. Once Upon a Time in Hollywood, Quentin Tarantino


Un film  extrem de așteptat, mai ales de fanii regizorului Tarantino. Once Upon a Time in Hollywood urmărește povestea crimelor comise de Charles Manson, în anii 1960-1970. Cel mai faimos caz a fost cel al lui Sharon Tate, actrița și soția lui Roman Polansky. Distribuția filmului îi are în rolurile principale pe Leonardo DiCaprio cu rolul lui Rick Dalton, un fost star TV și Brad Pitt, în rolul lui Cliff Booth, cascadorul lui Rick. Frumoasa Margot Robbie va interpreta rolul lui Sharon Tate, în timp ce Damon Herriman, va juca rolul lui Charles Manson. 

Filmul Once Upon a Time in Hollywood va avea premiera în cinematografele din America pe 26 iulie. 

2. Dumbo, Tim Burton

Cei de la Disney îneleg că unii dintre noi au nevoie uneori de scuze pentru a ne comporta precum copiii. Așa că, Dumbo își va face loc în inimile tuturor, dar și pe marile ecrane anul acesta! Elefantul care a marcat generații diferite este reimaginat de regizorul Tim Burton, care în 2010 a realizat filmul „Alice in Wonderland“. 

Filmul va fi lansat în cinematografele din America pe 29 martie.

3. The Lion King, Jon Favreau


Disney a apelat la regizorul Jon Favreau pentru a da viață poveștii Regelui Leu. Printre actorii și artiștii care fac parte din distribuția filmului se numără Donald Glover, în rolul lui Simba, Beyonce în rolul lui Nala, James Earl Jones este Mufasa, Chiewetel Ejifor este Scar, iar Alfre Woodard este Sarabi. 

De coloana sonoră se vor ocupa Elton John, cu ajutorul lui Beyonce și a compozitorului Hans Zimmer, care a câștigat un Glob De Aur, în 1995.

The Lion King va apărea pe marile ecrane pe 19 iulie

4. Star Wars Episode IX, J.J Abrams



Ultimul film al seriei Star Wars, „Star Wars: The Last Jedi“ a fost regizat de Rian Johnson și a avut un succes uriaș după lansarea sa în 2017, înregistrând un câștig de 1,3 miliarde de dolari. 

Star Wars: Episode IX, va fi lansat în luna decembrie, iar actrița Carrie Fisher, care a murit în decembrie 2017 își va face apariția post-mortem, în rolul prințesei Leia. Acest lucru este posibil datărită faptului că anumite scene din ultimele două filme au fost tăiate la montaj. 

Star Wars: Episode IX, va fi lansat pe 20 decembrie.

5. The Irishman, Martin Scorsese


Martin Scorsese îi aduce împreună pe marile ecrane pe Robert de Niro și Al Pacino în filmul „The Irishman“. Pelicula spune povestea lui Frank Sheeran, un bărbat suspectat de crimă, împotriva gangsterului Jimmy Hoffa. 

Deși filmul este o producție marca Netflix, acesta este posibil să fie lansat și in cinematografe.

6. Rocketman, Dexter Fletcher

După Freddie Mercury în „Bohemian Rhapsody“, o altă legendă a muzicii primește un tribut special. „Rocketman“ va urmări povestea carierei lui Elton John, interpretat de actorul britanic Taron Egerton. 

Rocketman va putea fi văzut în cinematografe pe 31 mai 2019

7. Joker, Todd Phillips

Veste bună pentru fanii DC, cel mai cunoscut răufăcător, Joker va avea parte de propriul film. Joaquin Pheonix va juca rolul lui Joker în următorul film al regizorului Todd Phillips, produs de Martin Scorsese. 

Joker va fi lansat în cinematografele din America pe 4 octombrie

8. Aladdin, Guy Ritchie

Un alt film Disney extrem de așteptat este „Aladdin“. Mena Massoud va juca rolul lui Aladdin, în timp ce Naomi Scott este prințesa Jasmine, iar Will Smith duhul Genie.

Filmul Disney „Aladdin“ va putea fi văzut în cinematografe pe 24 mai

FOTO: Vogue

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.