Cool Stuff

Cine e noua protagonistă care îl va cuceri pe Joe în sezonul 2 din „YOU”

În cel de-al doilea sezon al serialului „You”, Joe Goldberg se va îndrăgosti din nou, iar de această dată, povestea de dragoste va avea loc în Los Angeles!

În cel de-al doilea sezon al serialului „You”, Joe Goldberg se va îndrăgosti din nou, iar de această dată, povestea de dragoste va avea loc în Los Angeles!

Cea care îl va cuceri pe Joe va fi Victoria Pedretti din serialul „The Haunting of Hill House”, care va reveni pe micile ecrane în rolul lui Love Quinn. Conform primelor declarații oferite de producători, Love Quinn va fi opusul lui Beck.  Love nu este pasionată  de social media sau de promovarea pe rețelele sociale. Ea aspiră să devină o bucătăreasă de succes, în timp ce lucrează pentru o fabrică de produse alimentare.

Ce au în comun Love și Joe? Faptul că amândoi sunt influentați de o puternică suferință – cele două personaje au pierdut oameni dragi, iar durerea îi va apropia.

Pe lângă rolul din serialul „The Haunting of Hill House”, Victoria Predetti va avea o apariție și pe marile ecrane în producția lui Quentin Tarantino – „Once Upon a Time in Hollywood”, alături de Leonardo Di Caprio și Brad Pitt.

Pentru mine, Love surprinde partea bună a orașului Los Angeles. Joe nu se mută în Los Angeles pentru că e topit după Coasta de Vest. El e un tip din New York, care nu se va da deloc în vânt după Los Angeles, după ce va ajunge acolo.

Dar eu am fost în Los Angeles de multe ori, încă de când eram adolescent, și cred că sunt câteva zone frumoase în acest oraș, pe care le ador. Acest serial ne va ajuta să scoatem la lumină o parte din Los Angeles și Love va face parte din tot acest proces. Ea este o tipă din Los Angeles. Ea a absorbit toate lucrurile bune ale acestui oraș și pot spune că își trăiește viața într-un mod artistic”, a spus producătorul executiv, Sera Gamble, într-un interviu pentru EW.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.