Kiss Music News

Ce vedetă s-a simțit ofensată pentru că nu a fost invitată la nunta lui Nick Jonas cu Priyanka Chopra

Iată cine nu a primit o invitație la nunta lui Nick Jonas cu Priyanka Chopra!

Nick Jonas și Priyanka Chopra s-au căsătorit anul trecut, în India, unde au avut parte de trei zile de ceremonii fastuoase, cu o mulțime de ținute spectaculoase și invitați celebri. Ținând cont că nu a trecut prea mult timp de la nuntă, Priyanka a vorbit despre eveniment și în emisiunea lui Ellen DeGeneres.

În general, nunțile indiene sunt cu câteva sute de oameni. Noi am avut doar 200 de invitați, iar cei mai mulți erau din familie. Amândoi avem familii numeroase. Totuși, am vrut să avem parte de un eveniment mai rezervat, mai intim”, a spus Chopra.

Totuși, Ellen DeGeneres s-a simțit ofensată, pentru că nu s-a aflat pe lista de invitați. „I-am avut pe frații Jonas în emisiunea mea, înainte de a deveni celebri. Erau foarte, foarte tineri pe atunci. Apoi, Nick a locuit în același bloc cu mine. Cred că de-asta m-a tăiat de pe listă”, a spus prezentatoarea.

Priyanka nu s-a abținut și i-a dat replica lui Ellen: „Noi am fost ofensați pentru că nu ai răspuns la invitația noastră!”.

Nu e adevărat, nici măcar nu am primit-o!”, a declarat Ellen.

Încercând să iasă din această situație incomodă, Priyanka a încercat să se eschiveze față de Ellen – „Credeam că nu suntem îndeajuns de buni pentru tine, ne gândeam că nu o să vrei să vii în India și că de-asta nu ne-ai răspuns. Știam că Nick are o relație specială cu tine. M-am simțit prost pentru el, vorbesc serios. Dar eu sunt doar soția lui, ce să știu eu...”.

Foto: People

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.