Kiss Music News

Ce cadou vor primi fanii lui Beyonce și Jay-Z dacă vor urma o dietă vegană

Iată despre ce este vorba în concursul celor doi artiști!

Beyonce și Jay-Z își îndeamnă din nou fanii să devină vegani, iar de data asta au lansat o competiție, care le oferă simpatizanților lor o șansă de a câștiga bilete pe viață la concertele lor, asta dacă se dedică unei diete vegane.

Beyonce și antrenorul ei personal, Marco Borges au făcut echipă pentru a lansa acest proiect și este dedicat tuturor celor care sunt dispuși să devină măcar parțial vegani.

De exemplu, participanții pot selecta opțiunea de a adopta o dietă complet vegană sau să consume două mese pe zi bazate pe plante. 

Câștigătorul va fi ales în jurul lunii mai, iar potrivit regulilor competiției, norocosul va primi două bilete la un turneu programat al lui Beyonce sau Jay-Z, cu o valabilitate maximă de 30 de ani. 

Beyonce și Jay-Z au vorbit despre modul în care viața de părinți le-a schimbat viziunea asupra sănătății.

Copiii ne-au schimbat viața mai mult decât orice altceva. Odată ce am privit sănătatea ca adevăr, nu ca pe o dietă, a devenit o misiune pentru noi să împărtășim adevărul și stilul de viață cu cât mai mulți oameni posibil”, au scris aceștia în introducerea cărți lansate de Marco Borges.

Soții Carter au declarat că nu impun nimănui un anumit stil de viață, ci doar recomandă ca oamenii să includă mai multe fructe și legume în dietele lor. 

FOTO: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.