Kiss Music News

Ce mai face Arsenium din trupa O-Zone? Iată cât de tare e noul lui single!

Arsenium revine cu videoclipul piesei „Bon ami", împreună cu Mianna și Heren, unul dintre cei mai talentati producători din Barcelona.

Arsenium revine cu videoclipul piesei „Bon ami", împreună cu Mianna și Heren, unul dintre cei mai talentati producători din Barcelona. Cu un sound fresh ce combină elemente dance și pop, single-ul este produs de către Arsenium și Heren.

În regia lui UGN, videoclipul este o poveste eclectică, cu atitudine, ce combină elementele grafice cu o imagine futuristică, plină de culoare.  

Sunt foarte mulțumit de cum a ieșit clipul. L-am filmat cu una dintre cele mai bune echipe din Federația Rusă, în frunte cu regizorul UGN. Piesa am scris-o inspirindu-mă dintr-o relație anterioară, în care nu prea era clar dacă suntem prieteni sau deja iubiți. De acolo și fraza principală din piesa ”I'm not your Bon Ami”.

Cel mai greu a fost să creăm conceptul clipului, însă până la urmă a ieșit mai bine decât ne așteptam. Cel mai greu la filmări i-a fost Miannei, care mai multe ore în șir a fost nevoită să poarte o super geacă care cântărește 15 kilograme. În plus, am fost nevoiți să fim agățati de frânghii speciale, am avut febră musculară o săptămână întreagă după filmări... Dar totul a meritat!", spune Arsenium.

Membru fondator al proiectului de succes mondial O-Zone, Arsenium a cucerit lumea alături de Dan Bălan și Radu Sîrbu, cu hituri precum „Dragostea din tei", „Despre tine" și „De ce plâng chitarele". În 2006, a reprezentat Moldova la Eurovision cu piesa „Loca", iar în 2008 a lansat "Rumadai", single ce a ajuns în Top 100 în țări precum Germania și Austria.

În 2014, artistul a reprezentat România în cadrul Vina del Mar Festival, cel mai important festival din America Latină, și a câștigat premiul pentru "Best Performer". Până astăzi, artistul a lansat piese precum „Love Me... Love Me", „Porque te amo" și „Bella Bella".

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.