Cool Stuff

O actriță celebră a fost confundată cu Kate Middleton. Iată reacția ei amuzantă!

Iată ce actriță celebră a fost confundată cu Kate Middleton, de o publicație faimoasă!

Kate Beckinsale a fost internată zilele trecute pentru o operație de chist ovarian, iar publicația USA Today a publicat un articol despre starea artistei, folosind o fotografie cu ducesa de Cambridge, Kate Middleton.

Între timp, actrița a fost externată și le-a mulțumit fanilor pentru toate gândurile bune, făcând o scurtă referire și la articolul din USA Today.

Am fost mișcată și impresionată că am primit atât de multe urări de bine în ultimele zile. Mă simt mult mai bine și sper că și celelalte fete se simt la fel. Mă întorc înapoi la datoriile mele regale. William vă salută”, a spus Kate Beckinsale, într-o postare pe Instagram.

Actrița, care în mod normal este destul de discretă cu viața ei privată, a postat o fotografie de pe patul de spital, care i-a îngrijorat pe fanii ei.

Se pare că o ruptură de chist ovarian este foarte dureroasă, iar morfină mă face să plâng”, a spus actrița.

Aceasta a dezvăluit că mama ei a fotografiat-o și apoi a decis să publice imaginea, după ce un paparazzi a surprins-o pe actriță într-un scaun cu rotile, în parcarea spitalului.

Prefer să spun adevărul, decât să îndur iar o serie de speculații, așa că am ales să vă arăt ce s-a întâmplat”, a spus Kate Beckinsale.

Actrița va reveni în curând pe micile ecrane în serialul „The Widow”, care va fi lansat pe 1 martie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.