Cool Stuff

Gossip Girl ar putea avea parte de o continuare. Ce se va întâmpla cu personajele tale preferate?

Iată cine își dorește o continuare pentru serialul „Gossip Girl”!

Mark Pedowitz, președintele companiei CW a declarat într-un interviu recent că există șansa ca serialul Gossip Girl să aibă parte de o continuare, însă deocamdată nu este nimic clar stabilit.

Nu știu cum va fi”, a spus Mark Pedowitz, care își dorește să colaboreze în continuare cu scenariștii Josh Schwartz și Stephanie Savage, care au făcut parte din echipa originală a serialului „Gossip Girl”. „Fără ei nu poți să faci nimic”, a adăugat președintele CW.

Gossip Girl” s-a încheiat în 2012, iar în 2016, la festivalul ATX TV, Schwartz și Savage au declarat că nu se gândesc deloc la o continuare a celebrei producții.

Între timp, Schwartz a declarat că „internetul s-a schimbat” destul de mult din 2016 până acum, iar acum Gossip Girl poate fi o întreagă familie de influenceri de pe Instagram.

Lumea a devenit Gossip Girl acum... Practic toată lumea e Gossip Girl”.

Serialul a fost o rampă de lansare pentru Blake Lively, soția lui Ryan Reynolds, care acum este un nume greu la Hollywood, având în palmares filme precum „A Simple Favor”,„The Age of Adaline” și „Savages”.

Până când cei de la CW se vor decide în privința serialului Gossip Girl, îl puteți urmări pe Penn Badgley (Dan Humphrey) în serialul YOU, care i-a cucerit pe utilizatorii Netflix. Serialul prezintă viața lui Joe Goldberg, un librar romantic, care se transformă într-un criminal în serie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.