Cool Stuff

FOTO | Rami Malek nu poate să scape de pozele penibile din liceu. Cum arăta actorul în adolescență!

Chiar dacă a fost nominalizat la Premiile Oscar, Rami Malek nu poate să scape de amintirea fotografiilor penibile din liceu.

Chiar dacă a fost nominalizat la Premiile Oscar, Rami Malek nu poate să scape de amintirea fotografiilor penibile din liceu. Se pare că actrița Rachel Bilson l-a făcut de râs pe Rami, pe Instagram după ce a postat o fotografie mai veche, din timpul adolescenței.

Rachel Bilson, cunoscută pentru serialul The OC, era foarte bună prietenă cu Rami în timpul liceului. Pe atunci, actorul din „Bohemian Rhapsody” era un mare fan al gelului de păr și al lanțurilor de aur.

Hey, Rami, de unde ți-ai luat lanțul ăla de aur?”, a scris Rachel Bilson, în descrierea fotografiei.

Rami și Rachel au fost colegi la Notre Dame High School, în Sherman Oaks, alături de actrița Kirsten Dunst, de care Malek ar fi fost îndrăgostit pe atunci.

Rachel Bilson a reușit să dea lovitura la Hollywood, pe când avea 22 de ani, cu rolul lui Summer, din serialul The OC. Apoi, actrița a mai apărut în serialele „Hart of Dixie” și „Nashville”.

În schimb, Rami și-a făcut debutul la 25 de ani, în rolul lui Pharaoh Ahkmenrah, în filmul „Night At The Museum”. Între timp, actorul s-a făcut remarcat în serialul „Mr. Robot”, dar și în filmul „Bohemian Rhapsody”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.