Cool Stuff

FOTO | Cele mai tari cupluri din serialele de pe Netflix. Votează-ți favoriții de Valentine's Day!

Votează-ți acum cuplul preferat din serialele Netflix!

Mai e atât de puțin până la „Valentine’s Day”, iar cum dragostea plutește în aer în această perioadă, ne-am lăsat și noi cuprinși de romantism. Așa ne-am adus aminte de cele mai tari povești de dragoste din serialele noastre preferate de pe Netflix și ne-am gândit să îți prezentăm cuplurile noastre favorite.

Blair Waldorf și Chuck Bass din „Gossip Girl”

Blair Waldorf s-a chinuit timp de șase sezoane să îl facă pe Chuck Bass să îi spună „Te iubesc”. Celebrul cuplu din Gossip Girl ne-a ținut cu sufletul la gură în fiecare episod, însă după multe intrigi și relații eșuate, Blair și Chuck au ajuns în fața altarului, la finalul serialului.

Elena Gilbert și Damon Salvatore din „The Vampire Diaries”

Elena Gilbert și Damon Salvatore au trecut prin multe peripeții până când au reușit să fie împreună. Abia după moartea lui Katherine, cei doi au putut să-și trăiască liniștiți povestea de dragoste. La finalul serialului, Damon a redevenit muritor și a ales să rămână alături de Elena, pentru tot restul vieții.  

El Profesor și Raquel Murillo din „Casa de Papel”

El – capul celui mai mare jaf din Madrid, ea – capul poliției. Cum s-au întâlnit cei doi? Chiar pe terenul de „luptă”! El Professor și Raquel Murillo sunt un cuplu puternic, pasional, cu multe scântei. Povestea lor de dragoste este una atipică, iar la final Raquel este cea care trebuie să aleagă între fericire și dreptate.

Ross Geller și Rachel Green din „FRIENDS”

Unii spun că relația perfectă începe cu o prietenie solidă! Cam așa a fost și în cazul lui Ross și Rachel, care ne-au arătat cât de frumoasă poate fi o poveste de dragoste, între doi prieteni foarte buni. Cele două personaje din „FRIENDS” au trecut prin multe până la finalul serialului, însă după un divorț și alte relații eșuate, cei doi ajuns din nou împreună, în ultimul episod.

Rachel Zane și Michael Ross din „Suits”

Rachel Zane și Michael Ross ne-au ținut cu sufletul la gură timp de șapte sezoane. După mai multe peripeții și o vizită la închisoare, Michael a reușit să o ceară în căsătorie pe Rachel, iar la finalul sezonului șapte, cei doi s-au căsătorit și s-au mutat în Seattle. Din păcate, fanii nu îi vor mai putea vedea pe cei doi în „Suits”, deoarece Meghan Markle a renunțat la cariera actoricească, după ce s-a căsătorit cu Prințul Harry.

Nu uita că de Valentine's Day, poți câștiga la Kiss FM două brățări din argint, personalizate cu numele voastre, dacă ne convingi că vă este scris să fiți împreună! Înscrie-te acum în concursul „Kiss For Love”! 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.