Kiss Music News

VIDEO | Maluma, Zoe Kravitz și Cardi B, în cele mai tari reclame de la Super Bowl 2019

Maluma și Cardi B nu puteau să lipsească de la Super Bowl 2019!

Maluma nu putea să lipsească de la Super Bowl 2019! Chiar dacă nu a fost invitat să cânte la eveniment, artistul și-a făcut apariția într-una dintre celebrele reclamele difuzate în pauza meciului.

Maluma a apărut într-o reclamă pentru Michelob Ultra, o firmă producătoare de bere fără carbohidrați. În spotul publicitar, artistul este surprins în timp ce bea bere cu mai mulți prieteni într-un pub, fiind urmărit printr-un geam de un robot curios.

Sunt atât de mândru că pot să reprezint cultura latino cu prima mea reclamă la Super Bowl. Mereu am visat la asta și iată că acum totul a devenit realitate”, a spus Maluma, care apare la finalul unui spot publicitar pentru berea Michelob Ultra.

Se pare că Maluma a fost atât de încântat de colaborarea lui cu Super Bowl, încât a și postat o fotografie pe Instagram, în care celebrează această reușită, cu o sticlă de șampanie și un tort.

Aceeași companie producătoare de bere a cooptat-o pentru reclama și pe Zoe Kravitz, fiica lui Lenny Kravitz, care a apărut într-un spot extrem de senzual. 

Printre starurile care au apărut în reclamele de la Super Bowl s-a numărat și Cardi B, care a acceptat să apară într-un spot publicitar al companiei Pepsi. Anterior, compania de băuturi răcoritoare a mai colaborat cu nume mari din industria muzicală, cum ar fi Britney Spears, Beyonce și Pink.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.