Kiss Music News

Ramona versus Anemona: uite pe cine ar alege Lino Golden!

Filmul „Oh, Ramona” va ajunge în curând în cinematografe, iar vedetele deja vorbesc despre el.

Filmul „Oh, Ramona” va ajunge în curând în cinematografe, iar vedetele deja vorbesc despre el. Printre cei care abia așteaptă meargă la cinema pe 14 februarie se numără și Lino, care a fost impresionat de trailer.

„Este cel mai cool film despre adolescenţă care urmează să iasă. Şi din trailer îţi dai seama că acolo sunt lucruri pe care le-ai trăit”, a spus Lino despre comedia „Oh, Ramona!”.

Lino a stat de vorbă cu vloggerița Mimi și i-a povestit că dacă ar trebui să aleagă între Ramona și Anemona, ar fi o decizie destul de dificilă. Artistul a spus că ar prefera o fată care să aibă câte puțin din personalitățile ambelor personaje, însă în cele din urmă ar alege-o pe Ramona.

Copilăria mea, toată, până la 16 ani a fost în Braşov. Apoi am venit în Bucureşti. Toată muzica, tot ce am învăţat, acolo am învăţat”, a spus artistul, care și-a adus aminte că filmul a fost filmat chiar în orașul său natal.

În liceu, în Braşov, eram super timid... aveam şi o problemă cu greutatea... Credeam că nu o să mă placă nimeni niciodată (...) şi mic şi gras, eram combinaţia perfectă ca să râzi de mine”, a mărturisit adolescentul.

Dacă vrei să-ți aduci aminte de cum era în liceu, vino și tu la cinema, pe 14 februarie, la „Oh, Ramona!”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.