Cool Stuff

Uite care sunt cele mai neinspirate cadouri de Valentine's Day pe care NU ar trebui să le faci!

Vrei să fii romantic? Încearcă să nu cumperi niciunul dintre cadourile astea!

Ne aflăm în „luna iubirii”, iar dacă ai o iubită sau un iubit ar fi cazul să te gândești ce cadou să îi oferi. Chiar dacă orice cadou este apreciat și „gestul contează”, există totuși o listă a lucrurilor pe care ar fi bine să NU i le oferi persoanei iubite.

1. Ursuleții de pluș


Dacă vrei să îi oferi un asemenea cadou, nu o face în public. Ursuleții de pluș sunt poate unele dintre cele mai lipsite de gust și comune cadouri oferite de Ziua Îndrăgostiților, așa că NU o face pe prietena ta să mintă că îi place cadoul oferit de tine.

2. Gift Cards



Să ne înțelegem, tuturor ne place să facem cumpărături, mai ales femeilor, însă un gift card chiar nu este cel mai potrivit cadou pentru o femeie. Un gift card spune „nu am avut timp și chef să îți iau nimic, așa că ți-am luat ceva rapid”, ceea ce o femeie nu va aprecia.

3. Lenjerie comestibilă



Dacă îi oferi persoanei iubite lenjerie comestibilă. te asigurăm că nu va crede absolut deloc că ești romantic sau romantică. Încearcă un cadou mai personalizat, la care să adaugi și un buchet de flori.

4. Șosete



Fetelor, asta e pentru voi. Nu le cumpărați iubiților șosete, mai ales pe cele cu inimioare, vrem să creadă că sunteți romantice, nu lipsite de inspirație...

5. Bomboane în formă de inimioară



Ciocolata în formă de inimioară intră în categoria kitsch, la fel ca ursulețul de pluș. Da, bomboanele de ciocolată pot fi o idee bună dacă le faci tu acasă. Cu siguranță va aprecia gestul mai mult decât dacă le-ai cumpăra dintr-un magazin.

6. Produse de îngrijire



În ziua în care sărbătoriți dragostea voastră, nu poți să îi dăruiești iubitei sau iubitului tău un set cu gel de duș, șampon, săpun sau orice alt produs de îngrijire. Vrei să fii romantic? Încearcă să o scoți la o cină surpriză în oraș sau să gătești acasă.

Nu uita că de Valentine's Day, poți câștiga la Kiss FM două brățări din argint, personalizate cu numele voastre, dacă ne convingi că vă este scris să fiți împreună! Înscrie-te acum în concursul „Kiss For Love”! 

Foto: Odyssey

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.