Kiss Music News

Pete Davidson a uitat-o deja pe Ariana Grande. Iată cu ce actrița celebră a fost surprins!

Iată pe cine a pus ochii fostul Arianei Grande, Pete Davidson!

După ce a vrut să se sinucidă din cauza despărțirii de Ariana Grande, Pete Davidson și-a revenit la începutul acestui an și se pare că este pregătit să trăiască o nouă poveste de dragoste. Comediantul a fost surprins de paparazzi ținându-se de mână cu actrița Kate Beckinsale, la ieșirea din clubul Largo at the Coronet, din Los Angeles.

O sursă a declarat pentru E!News că cei doi vor să se cunoască mai bine, așa că nu se grăbesc către o relație. „Vor să vorbească în continuare și să se simtă bine împreună”.

Din câte se pare, actrița din „Underworld” este impresionată de tânărul comediant, care are doar 25 de ani – „Kate crede că este cel mai dulce și mai drăguț tip”, a spus aceeași sursă.

Se pare că primele scântei au apărut între cei doi la petrecerea organizată de Netflix pentru Globurile de Aur, în urmă cu câteva săptămâni. „Kate flirta cu el și se vedea că era un vibe aprins între ei. Pete zâmbea și râdea, iar ea era topită după el”, a declarat o sursă.

Pete Davidson s-a despărțit de logodnica sa, Ariana Grande în octombrie 2018, după doar câteva luni de relație. În schimb, Kate are o pasiune pentru comedianți, ținând cont că a ieșit în trecut cu Jack Whitehall și Matt Rife.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.