Cool Stuff

„Oh, Ramona” va ajunge și pe platforma Netflix? Ce a declarat regizoarea Cristina Jacob

Iată ce spune Cristina Jacob despre „Oh, Ramona”

Filmul „Oh, Ramona” va ajunge curând în cinematografele din România, iar Andrei Ciobanu și regizoarea Cristina Jacob ne-au mai oferit câteva detalii legate film.

Fanii au fost curioși să afle dacă „Oh, Ramona” va ajunge și pe platforma Netflix, însă Cristina Jacob, regizoarea filmului ne-a sfătuit să mergem mai întâi la cinema.

Ramona vs. Anemona: uite pe cine ar alege Rusu și Andrei!

După apariția în cinematografe, unde este full experience, este posibil ca filmul să fie lansat și pe Netflix, încă nu știm”, a spus regizoarea.

Andrei și Cristina au vorbit și despre faptul cum au ales actorii, după un casting de șase luni. 

În România am văzut peste 1000 de actori și la castingul internațional au fost 12.000 pentru rolul Ramonei, 17.000 pentru rolul lui Andrei și 9000 pentru rolul Anemonei”, a dezvăluit Cristina Jacob.

Ramona vs. Anemona: uite pe cine ar alege Lino Golden!

Bogdan Iancu este cel care interpretează rolul lui Andrei în „Oh, Ramona”, iar Cristina și Andrei au povestit cum au ajuns să-l aleagă pe tânărul actor.

„Dintre toți, am decis că Bogdan a fost cel mai bun actor și se potrivea cel mai bine pe personaj, dar a avut mai mult de muncă pentru că trebuit să-și obțină accentul de limba engleză prin antrenament cu un profesor de accent. Așa că timp de câteva luni bune Bogdan și-a antrenat accentul american cu ceilalți actori”, a mai spus regizoarea filmului. 

Oh, Ramona!”, rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu, ajunge în cinematografele românești începând cu data de 14 februarie!




Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.