Cool Stuff

Hahaha! Cum ar fi fost serialul „YOU” fără comentariile ciudate din mintea lui Joe

Iată cum ar fi fost serialul „YOU” fără voiceover-ul lui Joe Goldberg!

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale serialului „You” este faptul că poți pătrunde în mintea lui Joe Goldberg. În primul sezon, personajul povestește tot ce îi trece prin minte și te convinge că acțiunile sale sunt în beneficiul lui Beck, chiar dacă el este de fapt un criminal în serie. Dar te-ai gândit cum ar fi fost serialul „You” fără comentariile lui Joe?

Cei de la Netflix s-au gândit să le facă o surpriză celor care au urmărit serialul și au publicat câteva secvențe din „YOU”, fără voiceover-ul lui Penn Badgley. Secvențele pline de tăcere sunt mult mai înfricoșătoare și pline de tensiune decât celebrele comentarii din mintea lui Joe. 

Dacă ai apucat să te urmărești serialul YOU, de pe Netflix, atunci cu siguranță ai rămas cu o mulțime de semne de întrebare. Misteriosul Joe, interpretat de Penn Badgley, nu este deloc iubitul romantic pe care ți-l dorești, ci este un criminal în serie, care are o mulțime de secrete, pe care le descoperi pe parcursul serialului. Se pare că povestea a avut succes, iar acum producătorii lucrează deja la cel de-al doilea sezon, despre care poți afla mai multe aici.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.