Cool Stuff

Jennifer Lawrence s-a logodit! Cine este bărbatul cu care se va căsători?

Iată cine este logodnicul lui Jennifer Lawrence!

Actrița Jennifer Lawrence, cunoscută pentru filmele „Hunger Games” și „Joy” s-a logodit cu dealerul de artă, Cooke Maroney, în vârstă de 34 de ani.

În luna iunie, Jennifer Lawrence a fost surprinsă alături de un bărbat misterios, care s-a dovedit a fi dealerul de artă, Cooke Maroney. Cei doi s-au cunoscut în 2014, fiind prezentați de o cunoștință comună. De atunci, cuplul a încercat să-și țină relația departe de ochii curioșilor cât se poate de mult. 





Cine este Cooke Maroney?

Părinții lui Maroney, James Maroney și Suki Fredericks dețin o fermă în Leicester, Vermont. Potrivit presei din străinătate, părinții lui s-au săturat să-și crească copilul la oraș, așa că s-au decis să se mute la țară. Înainte să se mute, tatăl lui Cooke Maroney a fost dealer de artă în Manhattan. 

Cooke a călcat pe urmele tatălui său și a devenit și el dealer de artă, iar acum este directorul galeriei de artă Gladstone, din New York. Potrivit presei din străinătate logodnicul lui Jennifer Lawrence a lucrat cu pictorul Carroll Dunham și fostul iubit al lui Bjork, sculptorul Matthew Barney. Înainte să lucreze la galeria Gladstone, acesta a lucrat la galeria Gagosian, după ce și-a luat diploma în istoria artelor.



Deși Jennifer Lawrence nu a vorbit niciodată public despre relația sa cu Cooke, sursele spun că aceasta este foarte fericită. Ultimele relații ale lui Jennifer Lawrence au fost cu regizorul Darren Aronofsky și actorul Nicholas Hoult.

Foto: E!News

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.