Royals

Un britanic pretinde că ar fi fiul secret al Camillei Bowles cu Prințul Charles

Un bărbat din Marea Britanie pretinde că este fiul secret al Prințului Charles cu Camilla Bowles.

Un bărbat din Marea Britanie pretinde că este fiul secret al Prințului Charles cu Camilla Bowles. Simon Dorante-Day, în vârstă de 52 de ani, locuiește acum în Australia, însă s-a născut pe 5 aprilie în 1966, lângă Portsmouth. La 18 luni, Simon a fost adoptat de un cuplu, iar pe atunci, Charles avea 17 ani și Camilla, 18.

Acum, după atâția ani, Simon crede că este rezultatul aventurii dintre viitorul rege al Marii Britanii și actuala sa soție.

Cred că Diana știa de existența mea și a pus totul cap la cap. Diana își dăduse seama de mai multe lucruri din viața ei, de greșelile făcute și urma să spună tot adevărul”, a povestit bărbatul.

Simon a dezvăluit că bunica sa adoptivă, Winifred, a lucrat pentru Regină și pentru Prințul Philip și că îi povestea adesea că este fiul lui Charles și al Camillei.

Britanicul în vârstă de 52 de ani a decis să lupte pentru aflarea adevărului și chiar a publicat o fotografie din adolescență, în care seamănă destul de bine cu fiul cel mai are al lui Charles, Prințul William.

Ieri mi-a spus cineva că structura osoasă a feței mele seamănă cu cea a reginei, așa că am decis să postez această fotografie. În imagine apar alături de sora mea adoptivă și de bunicii mei (Winifred și Ernest) și m-am gândit că v-ar plăcea să  ne vedeți – chiar e o poză de calitate – freza mea seamănă cu cea a Camillei”, a spus Simon Dorante.

Bărbatul își dorește să facă un test ADN pentru a afla cine sunt părinții săi biologici, în speranța că analizele vor dovedi că este fiul Prințului Charles.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.