Razboiul Generatiilor

O mai ții minte pe Miranda din „Sex and The City”? Uite cu ce se ocupă acum!

O mai știți pe Miranda Hobbes Totul despre Sex?

Pe Cynthia Nixon o știți din celebrul serial „Sex and the City”, unde a interpretat rolul avocatei Miranda Hobbes. Ei bine, Cynthia Nixon a abandonat actoria, în favoarea politicii, unde a candidat pentru postul de guvernator al orașului New York, însă actrița a pierdut în fața lui Andrew Cuomo.

Actriţa s-a luptat în 2011 pentru legalizarea căsătoriei între persoanele de același sex, fiind o voce activă în sprijinirea comunității LGBTQ, cât și a drepturile femeilor.

Cynthia Nixon, în varsta de 52 de ani are doi copii dintr-o relație de 15 ani cu Danny Mozes. Actrița este căsătorită acum cu Christine Marinoni, cele două afișându-se împreună în public în 2004. Actrița este o mamă exemplu, iar într-o postare pe Instagram și-a arătat susținerea pentru fiul său care este transgender.

În 2006, Cynthia a descoperit că are cancer mamar. A ales să ţină lucrul acesta ascuns și și-a planificat intervenţia chirurgicală într-o zi de duminică pentru a nu se intercala cu programul spectacolului de pe Broadway în care juca atunci.

Actriţa a câştigat în 2004 premiul Emmy pentru „cea mai bună actriță în rol secundar” cu rolul Mirandei Hobbes din Sex and de City, iar doi ani mai târziu a primit premiul Tony pentru „cea mai bună actriță” cu rolul său din „Play for Rabbit Hole”, un spectacol de pe Broadway care a câştigat şi un Pulitzer.

În 2009, actriţa a primit şi premiul Grammy pentru „Best Spoken Word Album” pe care l-a scris pentru documentarul „An Inconvenient Truth”, scris de către Al Gore.

Foto: Instagram

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.