Kiss Music News

J Balvin, Nicky Jam și Ozuna vor concerta la București, în cadrul „El Carussel Festival”

În perioada 27 - 30 iunie, pe scenele de la Romexpo - București, vor concerta J BALVIN, NICKY JAM și OZUNA, primii artiști confirmați la „El Carrusel Festival".

După succesul înregistrat, anul trecut, de prima ediție „El Carrusel Festival" cu Maluma și Luis Fonsi, în 2019, a doua ediție a festivalului aduce alte nume mari ale muzicii internaționale. 

În perioada 27 - 30 iunie, pe scenele de la Romexpo - București, vor concerta J BALVIN, NICKY JAM și OZUNA, primii artiști, deja, confirmați la „El Carrusel Festival", urmând ca, ulterior, lista artiștilor să mai fie completată cu alte nume sonore.  

Și de data aceasta, organizatorii vor amplasa un parc de distracții, dar și zone de foodcourt și relaxare, iar accesul va fi permis, zilnic, începând cu orele 14.00. 



Primele bilete, pentru ediția a 2-a a festivalului „El Carrusel" vor fi puse spre vânzare astăzi, 7 februarie 2019, începând cu ora 9.00, după cum urmează:

  • General Admission  - 330 lei
  • Golden Circle - 430 lei

    După epuizarea contingentului, biletele vor fi disponibile doar la preț întreg:
  • General Admission - 380 lei
  • Golden Circle - 480 lei
  • VIP Ticket - 720 lei


De reținut, faptul că, biletele puse la vânzare, sunt doar abonamente pentru toate cele 4 zile!

Cine este J Balvin?



Jose Alvaro Osorio Balvin, născut pe 7 iulie 1985 și cunoscut sub numele de scenă J Balvin, este un artist columbian de reggaeton. Balvin s-a născut în Medellin, cel mai mare oraș din Antioquia, unde, de la o vârstâ frageda, a început să fie interesat de rap, dance, champeta și bachata. Cântărețul a atins culmile succesului cu celebra piesa „Tranquila", iar, în prezent, este unul dintre cei mai bine vânduți artiști peste hotare din America Latină. În 2015, a intrat în Cartea Recordurilor, pentru cea mai mare perioada de No 1, în top Billboard Hot Latin Songs, cu piesa „Ginza".

Totodată, a fost și primul artist de muzică latino care a obținut discul de diamant, pentru vânzări record cu piesele „6 AM" și „Ay Vamos". În 2017, J Balvin dădea lovitura cu alta piesa, „Mi gente" feat Willy William, care a atins, într-un timp foarte scurt, 1 miliard de vizualizări, dar și cu remixul cântat chiar de Beyonce. Un an mai tarziu, a colaborat cu Nicky Jam, pentru single-ul "X", dar și cu Jeon si Anita – „Machika".

Cine este Nicky Jam?

Nicky Jam este unul dintre cei mai de referință artiști de muzică raggaeton ai lumii, cu colaborări precum Daddy Yankee, Enrique Iglesias, J Balvin, Bad Bunny, Steve Aoki sau Ozuna, dar și câștigător al premiului Grammy, în 2015. În 2018, a fost invitat să cânte la Cupa Mondială la Fotbal, alături de prietenul său, megastarul de la Hollywood, Will Smith. 

Cine este Ozuna?



Ozuna este un cantautor de muzică raggaeton, cunoscut, cel mai mult, publicului român, pentru hitul „Taki Taki", single care este No 1 pe radiourile din România, cu peste 1 miliard de vizualizări pe Youtube. Lansat la sfârșit de 2018, a debutat ca No 1, în clasamentul Hot Latin Songs, unde și-a menținut poziția fruntașă timp de 3 săptămâni, iar, în prezent, se află pe primele locuri în top Billboard. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.