Kiss Music News

FOTO | Cum arată acum copiii care au apărut în videoclipuri celebre

Unii actori au reușit să dea lovitura încă din copilărie, cu apariții în videoclipuri celebre! Iată cum arată acum!

Chiar dacă Channing Tatum nu a reușit să devină celebru după ce a apărut în videoclipul lui Ricky Martin, „She Bangs” se pare că alți actori au reușit să dea lovitura cu câteva apariții în videoclipuri. Între timp viața lor s-a schimbat radical: unii au acum o carieră de succes, în timp ce alții au preferat să se retragă din atenția publică.

Maddie Ziegler

Maddie Ziegler era populară în Statele Unite încă dinainte de a apărea în videoclipurile lansate de SIA. Micuța dansatoare și-a făcut debutul în show-ul „Dance Moms”. Într-un interviu, Ziegler a dezvăluit că SIA o admira de ceva timp și într-o zi i-a propus pe Twitter să apară într-unul din videoclipurile sale. „Nu a fost nicio audiție, nimic”, a spus Ziegler.

Astfel, dansatoarea a devenit populară în întreaga lume, după ce și-a făcut apariția în clipul „Chandelier”, care are aproape 2 miliarde de vizualizări pe YouTube. Conform revistei Billboard, SIA i-ar fi cumpărat lui Ziegler chiar și o mașină, când aceasta a împlinit 16 ani. Acum, Maddie Ziegler a crescut și e îndeajuns de înaltă încât să poarte chiar și o parte din costumațiile Siei.

Macaulay Culkin

În 1991, Michael Jackson a vrut să doboare recordul stabilit de „Thriller”, cu un nou videoclip – „Black or White”, care a avut premiera în fața unei audiențe de 500 de milioane de oameni, din 28 de țări.

În videoclipul care a costat 4 milioane de dolari și-a făcut apariția și Macaulay Culkin din „Singur Acasă”. La acea vreme, Michael și Macaulay erau foarte buni prieteni, iar într-o zi au plecat de pe platourile de filmare pentru a cheltui 60.000 de dolari în magazinul Toys ”R” Us. 

Acum, Macaulay nu mai este la fel de popular ca în copilărie, însă recent, actorul a apărut într-o reclamă pentru Google, în care l-a reinterpretat pe celebrul Kevin din „Home Alone”. Spotul publicitar a avut un imens succes în mediul online, ținând cont că au trecut 28 de ani de când Macaulay a jucat în „Singur Acasă”.

 Alyson Stoner

Dacă te-ai uitat la Camp Rock, cu siguranță îți aduci aminte de Alyson Stoner. Până să apară în celebra producție Disney, actrița și-a făcut debutul ca dansatoare în videoclipurile lui Missy Elliott: „Work It”, „Gossip Folks” și „I'm Really Hot”.

De atunci, Alyson s-a schimbat destul de mult și nu mai seamănă deloc cu puștoaica simpatică din „Step Up”. Între timp, artista și-a continuat cariera, dublând voci pentru filme de animație.

Adrianna Bertola

În 2011, Adrianna Bertola a apărut în videoclipul lui Jessie J, „Who's Laughing Now”, unde interpreta rolul unei eleve rebele. La acea vreme, tânăra actriță era deja cunoscută în lumea teatrului și obținuse roluri în musicalurile „The Sound of Music” și „Matilda”, dar și în serialul „Casualty”.

Între timp, actrița și-a continuat cariera și s-a orientat și către industria muzicală, lansându-și primul single „Fire and Ice”, în 2014.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.