Cool Stuff

Cum a reacționat Bogdan Iancu atunci când a aflat că a primit rolul principal în filmul „Oh, Ramona!”

Comedia „Oh, Ramona!” va avea premiera pe 14 februarie în cinematografele din România.

Comedia „Oh, Ramona!” va avea premiera pe 14 februarie în cinematografele din România, iar tu vei avea ocazia de a vedea pe marile ecrane o serie de actori tineri, care te vor surprinde cu siguranță.

Printre cei care joacă în comedie, se află Bogdan Iancu, un actor extrem de talentat, care interpretează rolul lui Andrei. Vloggerița Mimi a stat de vorbă cu Bogdan despre dragoste, adolescență, dar și despre filmul în care joacă, iar actorul a dezvăluit câteva lucruri interesante despre producția regizată de Cristina Jacob.

Ramona vs. Anemona: uite pe cine ar alege Rusu și Andrei!

Bogdan Iancu a vorbit despre cel mai emoționant moment din viața sa, acela în care a aflat că a primit rolul principal în „Oh, Ramona!”

Asta s-a întâmplat după o perioadă în care Cristina făcea castinguri în afară și eu credeam că nu am luat rolul și dupa ce a terminat m-a sunat să ne vedem. Ne-am văzut și m-a întrebat dacă sunt pregătit pentru o responsabilitate foarte mare și eu am zis că da. Și după nu știam cum să reacționez, am început să plâng și am sunat-o pe mama”, a spus actorul

Ramona vs. Anemona: uite pe cine ar alege Lino Golden!



Tânărul a povestit despre experiența sa la filmări, dar și despre scenele de dragoste din film.

Pot să spun că experiența de filmări m-a ajutat să învăț enorm de multe lucruri, iar scenele de dragoste au fost foarte interesant facute. E un balans între chimia aia și ce e tehnic, doar că e frumos și m-am bucurat, aveam emoții la început”, a spus actorul.

Actorul a vorbit și despre relația sa cu regizoarea Cristina Jacob, dar și despre momentul în care a mers la casting, pentru rolul lui Andrei, acesta fiind ales din 12.000 de actori.

Nu mi-am dat seama de grandoarea castingului până nu m-am dus acolo, aveam emoții și nu știam textul când m-am dus. A durat foarte mult timp perioada de casting, dar a fost bine că începeam din ce în ce mai mult să intru în povestea asta și mă simțeam bine cu Cristina. Sunt prieten cu Cristina, iar pentru mine ca actor cuvântul regizorului e lege, doar că povestea asta ne-a apropiat foarte mult”, a mai spus Bogdan.

Pentru a obține rolul lui Andrei, Bogdan Iancu a trebuit să treacă prin mai multe probe pentru a fi ales. Actorul a povestit cum a reușit să treacă peste emoții în timpul unui moment pe Skype cu actrița Aggy K. Adams.

Țin minte că a fost o chestie cât timp Cristina alegea distribuția din afară. Am avut pe Skype un 'test de chimie' cu Aggy. Eu purtam în perioada aia cămăși cu model înflorat și țin minte că Aggy a început să râdă de cămașa mea și după m-a pus să mă ridic în picioare să o vadă mai bine. Eu aveam puține emoții pentru testul ăsta și m-am gândit că cea mai bună modalitate să trec peste este să îmi dau pantalonii jos, așa că am rămas doar în chiloți.

Oh, Ramona!”, rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu, ajunge în cinematografele românești începând cu data de 14 februarie!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.