Cool Stuff

De ce a refuzat Dwayne Johnson să fie gazda premiilor Oscar 2019?

Ce a declarat fostul wrestler despre propunerea Academiei Americane de Film!

Dwayne Johnson a dezvăluit că i s-a propus să prezinte premiile Oscar 2019, dar din păcate a trebuit să refuze din cauza prograului încărcat. Fostul wrestler a mai spus că el ar fi fost prima opțiune a Academiei și că actorul Kevin Hart a fost a doua variantă.

Am fost prima lor variantă pentru postul de prezentator anul acesta. Scopul meu ar fi fost să fac spectacol și să transform premiile Oscar în ceva amuzant. Cu toții am încercat din răsputeri să facem ca totul să meargă, dar din păcate eu sunt ocupat cu filmul 'Jumanji'”, a spus actorul.



Se pare că anul acesta, cea de-a 91-a ediție a premiilor Oscar nu va avea un prezentator oficial, după ce Kevin Hart a renunțat la postura de prezentator oficial al ceremoniei. Actorul nu va mai prezenta premiile Oscar din cauza unui scandal iscat în urma unor postări la adresa comunității gay, pe care acesta le-a scris în 2009 și 2010.

Ultima dată când Premiile Oscar au rămas fără prezentator a fost în 1989. Este posibil ca reprezentanții Academiei să desemneze câte o vedetă care va prezenta câte o categorie.

Foto: Instagram, USA Today

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.