Cool Stuff

Ştiai că soţia lui Chris Hemsworth are origini româneşti? Uite cât de frumoasă este!

De Chris Hemsworth a auzit toată lumea, datorită personajului Thor, pe care îl intepretează în filmele Marvel. Dar numele de Elsa Pataky îţi sună cunoscut?

De Chris Hemsworth a auzit toată lumea, datorită personajului Thor, pe care îl intepretează în filmele Marvel. Dar numele de Elsa Pataky îţi sună cunoscut? Frumoasa actriţa este soţia lui Chris Hemsworth, alături de care starul are trei copii.

Elsa Pataky şi-a făcut debutul la Hollywood în 2000, însă a reuşit să dea lovitura abia în 2011, cu rolul Elenei Neves din “Fast and Furious 5”. În prezent, actriţa are rolul principal în serialul “Tidelands”, produs de Netflix.

Ceea ce nu ştiai despre soţia lui Chris Hemsworth este faptul că aceasta are origini româneşti, mama ei fiind Cristina Medianu Pataky, care este jumătate româncă şi jumătate unguroaică. Tatăl Elsei Pataky este spaniolul Jose Francisco Lafuente, care este biochimist.

Actriţa a studiat jurnalismul şi actoria în la o universitate din Madrid, iar la începutul carierei  a obţinut roluri mici în telenovele şi seriale spaniole. Elsa vorbeşte fluent spaniolă, română, engleză, italiană, franceză şi portugheză, aşa că s-ar descurca de minune în orice rol.

Înainte de a se căsători cu Chris Hemsworth, Elsa Pataky a avut o relaţie cu actorul Adrien Brody, care a durat trei ani. În 2010, actriţa l-a cunoscut pe Chris prin intermediul unor prieteni comuni, iar în scurt timp s-au căsătorit, chiar în perioada sărbătorilor de Crăciun.

Într-un interviu recent pentru HOLA USA, Elsa Pataky a dezvăluit că cei trei copiii ai săi nu au realizat până acum că provin dintr-o familie cu părinţi faimoşi.

Ei cred că părinţii lor sunt la fel ca ai celorlalţi şi vreau să creadă asta toată viaţa lor”, a spus Elsa Pataky.

Pentru aceeaşi publicaţie, Elsa Pataky a povestit ce decizii a luat alături de Chris, pentru ca familia lor să fie una armonioasă, în ciuda profesiilor pe care le au amândoi.

Am vrut să mă dedic copiilor mei, deoarece am muncit deja foarte mult. Când ne-am cunoscut, soţul meu era la începutul carierei, era momentul lui de glorie, voiam să profite de asta şi să muncească mai mult”, a spus Elsa, care este mai mare cu şapte ani decât Chris Hemsworth.

Atunci când au decis să facă copii, Elsa a stabilit că va rămâne acasă pentru a se ocupa de familie, lăsându-şi cariera pe locul doi. Aceasta locuieşte în Australia acum, alături de cei trei copii, însă călătoreşte destul de des, pentru a fi aproape de Chris.

“Nu mi-a fost prea greu să mă adaptez, pentru că asta am visat de mică: să locuiesc în natură, să fiu înconjurată de animale, să fie totul verde, să fiu aproape de plajă şi de mare. Eu am locuit mult timp la oraş, însă mereu am crezut că locul meu e undeva la ţară”, a spus Elsa.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.