Kiss Music News

Care au fost cele mai dubioase momente de la Premiile Grammy 2019

Și în 2019 au fost câteva vedete care au reușit să gafeze... și să ajungă pe lista momentelor ridicole de la Premiile Grammy.

Gala de decernare a Premiilor Grammy este probabil cel mai așteptat eveniment al anului de către toată industria muzicală internațională, iar cei mai mulți artiști se pregătesc din timp pentru a avea o apariție perfectă, atât pe covorul roșu, cât și pe scenă. Totuși, la fel ca în fiecare an, și în 2019 au fost câteva vedete care au reușit să gafeze... și să ajungă pe lista momentelor ridicole de la Premiile Grammy.

Kylie Jenner și Travis Scott au ajuns pe covorul roșu... mai târziu

Kylie și Travis au stat prea mult în fața oglinzii și au uitat la cât trebuie să ajungă pe covorul roșu. Celebrul cuplu a sosit la Premiile Grammy după ce s-a încheiat toată agitația de la deschidere, însă spre norocul lor, au mai prins câțiva fotografi. Așa am putut admira și noi ținutele lor!

Ce s-a întâmplat cu discursul lui Drake?

Drake s-a numărat printre marii câștigători de la Premiile Grammy, însă din păcate nu a apucat să-și ducă discursul la bun sfârșit. În timp ce rapperul povestea că oamenii nu au nevoie de premii, la finalul zilei, cei de la Grammy au decis să îi taie discursul și au difuzat în intervalul respectiv niște promo-uri.

Post Malone + Red Hot Chilli Peppers = zero chimie

Premiile Grammy au cuprins și câteva momente muzicale, iar unul dintre ele nu a fost chiar cel mai reușit. Post Malone și Red Hot Chili Peppera nu au reușit să facă cea mai bună echipă pe scenă – deși ar fi trebuit să cânte împreună, artiștii au preferat să-și cânte piesele separat .

Cardi B și Offset, un sărut mult prea... umed

După tot scandalul legat de divorț, Cardi B și Offset au decis să-și mai acorde o șansă și și-au făcut apariția împreună pe covorul roșu, la Premiile Grammy. Se pare că între cei s-a reaprins flacăra iubirii, ținând cont că s-au sărutat destul de pasional, în fața fotografilor.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.