Kiss Music News

FOTO | Cele mai tari ținute de la Premiile Grammy 2019

Iată cum s-au îmbrăcat cele mai tari vedete la Premiile Grammy!

Cea de-a 61-a gală a Premiilor Grammy a avut loc aseară, în Los Angeles, iar pe covorul roșu și-au făcut apariția cele mai tari vedete al momentului, care au strălucit în creațiile unor designeri celebri.

Lady Gaga

Printre starurile care s-au remarcat pe covorul roșu, s-a numărat și Lady Gaga, care a purtat o rochie în nuanțe metalice, accesorizată cu o pereche de sandale argintii. Artista a câștigat două trei premii Grammy, pentru piesa „Shallow”, pentru cel mai bun show live, cu „Joanne” și pentru cel mai bun duet alături de Bradley Cooper.

Cardi B

Cardi B l-a ținut la distanță pe Offset, pe covorul roșu, din cauza rochiei pe care a purtat-o. Artista a optat pentru o ținută  vintage, creată în 1995 de Thierry Mugler, iar modelul de scoică a atras atenția tuturor.

Meghan Trainor

Meghan Trainor și-a făcut apariția într-o salopetă albă, cu un decolteu destul de generos. Artista a fost însoțită la eveniment de soțul ei, actorul Daryl Sabara.

Camila Cabello

Camila Cabello a purtat o rochie roz, strălucitoare, din colecția Armani Prive, care i-a pus în evidență talia de viespe.

Miley Cyrus

Miley Cyrus nu a avut nevoie de o rochie spectaculoasă pentru a atrage atenția pe covorul roșu. Artista a optat pentru un costum negru, pe care l-a accesorizat cu o pereche de sandale personalizate, tocurile având forma inițialelor sale.

Dua Lipa

Pe covorul roșu, Dua Lipa a strălucit într-o creație Versace, care a avut o trenă lungă din satin.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a întors toate privirile pe covorul roșu de la Premiile Grammy, purtând o creație Ralph & Russo, accesorizată cu o pălărie albă. 

Bebe Rexha

După ce s-a plâns că niciun designer nu vrea să o îmbrace pentru Grammy-uri, Bebe Rexha a reușit să-și găsească rochia potrivită, iar apariția ei a fost extrem de lăudată.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.